Aleksandra Rosič Rose

Naziv:

Osebna trenerka in prehranska svetovalka (IFPA Certificiran osebni trener, IFPA specialist za športno prehrano), Diploma fitnes inštruktorja (Inštitut za šport, Univerza v Ljubljani,Fakulteta za šport)

Kontakt:

fitzaleksandrorose@gmail.com
+386 40 922 923

Storitve

● preoblikovanje telesa
● grajenje moči
● ustvarjanje zdravih navad
● prehransko svetovanje
● spoznavanje in osvajanje osnovnih gibalnih vzorcev
● izguba telesne maščobe

Pogled

Svet gibanja in prehrane je v 21. stoletju (pre)nasičen. Na vsakem koraku nas obdajajo drugačne informacije, velike besede in mišičasta telesa. Sama verjamem, da je lahko zdrav življenjski slog dostopen vsem. Verjamem, da ima vsaka oseba, s pravilnim pristopom, v sebi potencial razviti tako moč kot samostojno sprejemati odločitve, ki jo bodo pripeljali do cilja.

Moj pristop

V današnjem instant svetu si želimo hitrih sprememb, ki pa se nemalokrat končajo z razočaranjem in obupom. Pri svojem delu želim vadečemu predstaviti lahkoten pristop do vadbe in prehrane, kateri lahko postane del njegovega življenjskega sloga in ne bazira (zgolj) na podobi v ogledalu. Ne verjamem v generaliziran pristop in vsakega posameznika tretiram kot individuum z lastnimi potrebami, preferencami in pogledom na svet.

Že od najstniških let je fitnes center moj drugi dom in na svoji poti sem spoznala veliko zmot in balasta, ki še dan danes krožijo med stenami vadbenega prostora. Skozi svoje večletno delo, tako osebnega trenerstva, kot vodenja športnih kampov ter prehranskega svetovanja, je moj cilj postal posamezniku prihraniti ure, živce in denar. Moj cilj je posamezniku prikazati lahkotnost, ki jo rutina, smiselno sestavljeni vadbeni program in poznavanje živil ter vpliva določenih hranil na telo, prinašajo