BREZ VEZAVE

Ob nakupu karte pri nas ni vezave!

BREZPLAČNA UPORABA TUŠEV

Nudimo brezplačno uporabo tušev in omaric. Možen tudi zakup omaric.

BREZPLAČNO PARKIRANE

Ob obisku fitnesa vam nudimo brezplačno parkiranje v PC Slavija.

Ponudba

Zakup obiskov v mescu

30.00€
6 obiskov
35.00€
8 obiskov
40.00€
12 obiskov

Mesečne karte

37.50€
Mesečna do 13h
45.00€
Mesečna neomejena
29.90€
Študentska-Dijaška-Senior neomejena

Letne karte

300.00€
Študentska neomejena
450.00€
Letna neomejena
1000.00€
VIP

FITNES SLAVIJA

Fitnes Slavija se nahaja tik pod nebom, na Ulici Vita Kraigherja 3 v središču Maribora in prav na vrhu Poslovnega centra Slavija. Tudi tu se dobro zavedajo, da Mariborčani, ki so ljubitelji fitnesa in skupinskih vadb, s povprečno ponudbo ne bodo zadovoljni. Čeprav je res, da zaradi čudovitega razgleda na vse štiri strani neba skoraj pozabimo, zakaj smo v Fitnes Slavija sploh prišli.

Opremljen je z najsodobnejšimi napravami Technogym, ki omogočajo idealno izvedbo vaj in popoln trening. Vse naprave so prilagodljive višini in teži posameznika, tako da lahko vadba res poteka brezhibno. Ker so vadbena orodja tako raznolika, so v Fitnesu Slavija prepričani, da omogočajo krepitev prav vseh ciljnih skupin mišic. Na voljo je dvorana za izvajanje raznih aerobnih ali sprostitvenih treningov. Organizirane so tudi skupinske vadbe. Za tiste, ki morda potrebujejo podporo pri vadbi, Fitnes Slavija ponuja možnost najema strokovno usposobljenega osebnega trenerja, kar zagotovo pomeni najhitrejši napredek. S trenerji je vadba uspešna, dovolj intenzivna in obenem varna, ne nazadnje pa tudi zabavna. Prilagodijo jo vsakemu posamezniku ter upoštevajo njegove sposobnosti in cilje, pa naj bo to oblikovanje telesa, izboljšanje mišičnega neravnovesja, povečanje motoričnih sposobnosti ali hitrejša rehabilitacija po poškodbah. Na vse našteto imajo ne samo odgovor, ampak predvsem načrt za izboljšanje v doglednem, a hkrati realnem času. Osebni trenerji poskrbijo tudi za sestavo jedilnika, prilagojenega posamezniku in njegovim ciljem, in svetujejo glede primerne prehrane.

V fitnesu se nahaja manjša trgovina, v kateri je na voljo športna prehrana – beljakovinske čokoladice, napitki in priboljški –, danes nepogrešljivi del treninga marsikaterega vadečega v fitnesu.

V Fitnesu Slavija pravijo, da se za prav vsakogar najde ustrezna vadba. Pripravljeni so tako na tiste zelo ambiciozne kot tudi na tiste, ki jim primanjkuje samospodbude. Dijakom, študentom in upokojencem pa so pripravili posebno ugodno ponudbo. Za prijetno vzdušje in spodbudo poleg strokovne in nasmejaneekipe poskrbi tudi razgled na vse štiri strani neba. Fitnes je tako visoko, da ga ne moti nobena od stavb v soseščini.

Delovni čas 

  • Ponedeljek06:00 - 22:00
  • Torek06:00 - 22:00
  • Sreda06:00 - 22:00
  • Četrtek06:00 - 22:00
  • Petek06:00 - 22:00
  • Sobota09:00 - 21:00
  • Nedelja09:00 - 21:00

Ob praznikih se lahko delovni čas spremeni!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

 Partnerji