Osebno trenerstvo

Vadba z osebnim trenerjem omogoča najkvalitetnejši in najhitrejši napredek. Z njim bo vadba uspešna in dovolj intenzivna in varna obenem pa tudi zabavna, ter prilagojena vsakemu posamezniku, glede na njegove sposobnosti in cilje. Naj bo to oblikovanje telesa, izboljšanje mišičnega neravnovesja, povečanje motoričnih sposobnosti in hitrejša rehabilitacija po poškodbah. Osebni trener poskrbi tudi za sestavo jedilnika, prilagojenega posamezniku in ciljem in vam svetuje glede primerne prehrane.

Please specify image url.

Matjaž Rojko

Strokovni delavec v športu 2. stopnje, Trener Fitnesa (FZS)
info@teamrojko.com
or

+386 40 460 530

 

Moje storitve:

  • Učenje pravilnih gibalnih vzorcev
  • Izguba maščobe
  • Pridobivanje mišične mase
  • Prehransko svetovanje
  • Svetovanje na področju športnih dopolnil
  • Sestava vadbenega plana in vodenje čez celoten trenažni proces
  • Priprava na bodybuilding tekmo / photoshooting 
  • Svetovanje o zdravem načinu življenja
  • Predavanja
  • »Online Coaching«
 

Moj pogled:

Dejstvo je, da večina obiskovalcev fitnesa ne trenira efektivno. Ne samo, da trening kot sam ne pripelje do željenih rezultatov, je ta tudi nefunkcionalen. Žal je tudi funkcionalnost oz. kvaliteta gibanja dostikrat spregledana, kar pa predstavlja temelj zdravja in napredka.

 

Moj pristop:

Več kot 15 let izkušenj pri delu s strankami, številna izobraževanja, izpopolnjevanja in nenehno učenje so tisti ključni dejavniki, ki zagotavljajo kakovost samega dela na najvišjem nivoju.

Podajanje generaliziranih informacij, katere veljajo za splošno populacijo, a ne nujno za vas kot individuum, pri mojem delu ni. Individualen pristop do posameznika je bistven za doseganje ciljev. Kot trenerji imamo lahko izjemen vpliv na posameznikovo življenje. Z nepravilnim delom, lahko tako napravimo več škode, kot koristi. Trener mora v prvi vrsti prepoznat omejitve vadečega, jih odpravit in ga naučit funkcionalnega gibanja do potankosti. Samo takšen trening je lahko maksimalno efektiven in vodi do željenih rezultatov.

Please specify image url.

Grega Korošak

gregor@korofit.si
or

+386 70 842 545

 

Opis:

Na področju osebnega trenerstva aktivno delujem že šest let. Licenco za delo imam pridobljeno s strani NCSF in FZS.Naj ti predstavim kako poteka trening z mano. Na začetku poskrbim, da dobro ogreješ telo in ga pripraviš na glavni del treninga. Uvodnemu delu sledi intezivnejši del, ki je specifičen zate, glede na tvoje želje in potrebe – trening za pridobivanje mišične mase, izboljšanje vzdržljivosti, trening za zdravo fizično počutje, … To konkretno pomeni trening s prostimi utežmi, vaje na trenažerjih, vaje z lastno težo, uporaba TRX trakov … Od prve do zadnje minute najinega treninga te spodbujam, motiviram, učim pravilnih gibalnih vzorcev ter se trudim, da iz tebe izvlečem najboljše. Na koncu sledi še zaključni del treninga.Vse skupaj poteka v sproščenem vzdušju, tako da bodi brez skrbi, ker bo ura minila še prehitro.V kolikor je želiš spremeniti tudi svoje prehranjevalne navade, ti z veseljem svetujem tudi na tem področju, saj prehrana pomembno podpira tvoje delo na fitnesu.