David Baronik Moga

Naziv:

Trener fitnesa (IFPA, EREPS, ACA, EQF Level 4 accreditation)

Kontakt:

info@unrivaled.si
+386 70 734 599

Pogled

Velikokrat me vprašajo … Kako začeti? Kdaj so ponavadi vidni rezultati? Kolikokrat je treba trenirati? Odgovor na to je odvisen od vaše individualne želje po rezultatu.
Telovadba in trening sta zame dva različna pojma.
Če si želite izklesanega telesa kot jih vidite na internetu, televiziji in revijah… Potem samo telovadba na žalost ne bo zadostovala.
Kombinacija učinkovitega treninga in dobre prehrane pa zagotovo bo.
Če še niste vedeli, sta gibanje in trening ključna za našo dobro počutje in ne samo za izgled.
Biti aktiven in redno trenirati pomeni imeti boljše razpoloženje, več energije, boljši spanec, boljšo samozavest, manj stresa, večjo produktivnost, zdrave kosti, srce in še bi lahko naštevali. V času, kjer smo obkroženi z distrakcijami in preobremenjenimi urniki, je včasih za fizično in psihično zdravje težko poskrbeti oziroma prav to postavljamo na zadnje mesto.
Ko prioritiziramo sebe, svoje telo in dušo vidimo, da nam ostale stvari v življenju avtomatsko gredo na bolje, tudi v poslovnem svetu. Včasih je treba riskirati zamudne ali nepomembne navade, brez smiselno brskanje po telefonih, računalnikih, zapravljanje časa na kavicah itd. in jih zamenjati z eno dobro. TRENING.
Naj bo NAPREDEK tvoja nova navada.

Moj pristop

Z več kot desetletjem izkušenj v borilnih športih, tovrstvem treningu in fitnesu, pridobljeno  licenco pri IFPA & Advanced Coaching Academy za osebnega trenerja, se priporočam začetnikom, rekreativcem, kot tudi naprednim strankam in borilnim atletom.

Svojim strankam nudim več različnih programov prilagojenih na več težavnostnih stopenj.
Vsaki stranki se prilagodim glede na njene želje, zmožnosti in cilje, bodisi je cilj samo dobro počutje ali konkreten napredek in resen trening.
Moji trening programi so zelo razgibani. Ponujam kombinacije treninga za moč, kondicijskega treninga, kickboxa / MMA, HIIT programa, treninga za hitrost in eksplozivne vaje za borilne športnike, kot tudi osnovni ali napredni trening borilnih športov ter vse kar spada zraven.

Če je vaš cilj izguba telesne teže, dobro počutje, grajenje svojega telesa, raznolik in zabaven trening ali izboljšanje performansa v športu, sem pravi naslov.

Več o treningih : www.unrivaled.si